heerlijke maaltijden

Bedrijfscatering in Oud-Beijerland en de Hoeksche Waard

Bij Op Dé Dijk gaan we verder dan alleen het verzorgen van bedrijfslunches; we bieden ook cateringdiensten aan voor bedrijven op kantoor. Of het nu gaat om een eenmalige gelegenheid of regelmatige catering, wij staan klaar om jouw team te voorzien van heerlijke maaltijden. Onze bedrijfscatering zorgt ervoor dat de lunchpauze een hoogtepunt van de dag wordt, waar collega’s samen kunnen genieten van een smakelijke en vooral voedzame maaltijd. Bij Op Dé Dijk doen we ons best om het gewone net wat bijzonderder te maken.  Laat ons je ontzorgen met onze bedrijfscatering in Oud-Beijerland en de Hoeksche Waard en maak een speciaal moment van de pauzes van jouw collega’s door hen te verrassen met een uitgebreide lunch. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, we staan graag voor je klaar.

Bedrijfscatering op maat

Bij Op Dé Dijk is het ons doel om onze gasten, maar ook jou als ondernemer, te ontzorgen. Dat geldt voor zowel binnen ons restaurant als daarbuiten. Door te kiezen voor onze bedrijfscatering hoef je je geen zorgen meer te maken over het organiseren van een goede lunch voor je team. Onze chefs bereiden met liefde en zorg een gevarieerd menu, dat rechtstreeks vanuit onze keuken op het afgesproken tijdstip bij jouw kantoor wordt bezorgd of voorbereid. Met een uitgebreide keuze aan gerechten, die verschillen van gezonde salades tot hartige broodjes, zorgen we ervoor dat er voor ieder wat wils is. Bovendien kunnen we het menu aanpassen aan de specifieke wensen en behoeften van jouw team. Zijn jij en jouw team even toe aan een andere omgeving dan kantoor? Het is ook mogelijk om Op Dé Dijk af te huren als vergaderlocatie of andere zakelijke bijeenkomsten, waar we naar wens ook de lunch verzorgen.

Flexibele bedrijfscatering Hoeksche Waard

Bij Op Dé Dijk begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen behoeften heeft. Daarom bieden we flexibele cateringopties en arrangementen aan, afgestemd op de agenda en planning van jouw team. Of je nu op zoek bent naar een licht hapje of een stevige maaltijd, onze menu’s kunnen worden aangepast aan het budget, de voorkeuren en aan de behoeften van jouw collega’s. Of er nu behoefte is aan een lunch voor een klein team of wanneer er catering gewenst is voor een bedrijfsevenement; met onze flexibele bedrijfscatering maken we een plan op maat en zorgen we dat onze diensten precies op het gewenste moment worden bezorgd of bereid. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze bezorgopties. Handig wanneer collega’s onverwachts moeten overwerken en daar niet op hebben gerekend met eten. Om welk moment van de dag het ook gaat; laat ons jouw team verwennen met heerlijke gerechten, zonder de stress van het organiseren van een maaltijd. We helpen je graag met onze flexibele bedrijfscatering in Oud-Beijerland en de Hoeksche Waard.