uitgebreide lunch

Bedrijfslunch in Oud-Beijerland van Op Dé Dijk

Ben je op zoek naar een restaurant dat je van een bedrijfslunch in Oud-Beijerland en omstreken kan voorzien? Naast een gezellig restaurant waar mensen samenkomen om te lunchen, dineren of borrel, biedt Op Dé Dijk ook zakelijke lunches aan. Zowel in ons restaurant als op kantoor. Met ons diverse menu kun je jouw team voorzien van een uitgebreide lunch. Daarin is maatwerk ook zeker mogelijk. Wanneer jij jouw aanvraag voor een bedrijfslunch aan ons doorgeeft, zullen we altijd vragen naar mogelijke wensen betreft het menu. Je kunt natuurlijk je team willen verrassen met een welverdiende lunch, maar een bedrijfslunch is ook een prima oplossing als je op kantoor extern bezoek ontvangt. Niet alleen gastvrij, maar ook professioneel. Wil je jouw zakelijke bijeenkomsten naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan een goed verzorgde bedrijfslunch  in Oud-Beijerland bij Op Dé Dijk of laat ons jouw lunch bezorgen. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Stap eens binnen bij ons restaurant of neem contact met ons op. Ons team vertelt je graag meer!

Voordelen van een bedrijfslunch bij Op Dé Dijk

Een bedrijfslunch biedt een ontspannen omgeving waarin collega’s kunnen samenkomen, ideeën kunnen uitwisselen en relaties kunnen versterken. Door samen te lunchen, creëer je niet alleen sfeer, je stimuleert ook de productiviteit en samenwerking binnen jouw team. Dat kan natuurlijk op kantoor, maar is net zo waardevol in ons restaurant. Even ontspannen in een nieuwe omgeving kan jouw team een boost geven voor het tweede deel van de werkdag. Onze bedrijfslunches zijn daarmee meer dan een maaltijd. Naast de heerlijke gerechten die met zorg door onze chefs worden bereid, vinden wij het ook erg belangrijk dat al onze gasten zich welkom, ontspannen en vooral thuis voelen. Haal het beste uit je team en verras hen met een bedrijfslunch in ons restaurant in Oud-Beijerland.

Bedrijfslunch mogelijkheden Op Dé Dijk

De locatie van ons restaurant leent zich voor vele mogelijkheden. Voor mensen in de Hoeksche Waard en daarbuiten is ons restaurant makkelijk te bereiken en goed vindbaar. Ook zijn er veel parkeermogelijkheden en meerdere bushaltes op loopafstand. Dat maakt het een aangename locatie voor een bedrijfslunch, maar wellicht ook als borrel- of vergaderlocatie. Bij Op Dé Dijk zijn we flexibel en denken we graag met je mee. Zo zijn er meerdere arrangementen waar je als bedrijf uit kunt kiezen. Van een borrelhapje tot een uitgebreide vergaderlunch en toegang tot het gebruik van audiovisuele apparatuur. Samen kijken we naar de wensen en behoeften van jouw team en de gelegenheid en hoe we je het beste kunnen ontzorgen.