bourgondisch genieten

Op Dé Dijk, eten bestellen in Oud-Beijerland

Wil je eten bestellen in Oud-Beijerland, maar heb je geen idee waar je trek in hebt? Met het verrassende menu van Op Dé Dijk vind je altijd iets dat bij je past. Of je nu trek hebt in een lichte maaltijd, of echt toe bent aan bourgondisch genieten. En daarvoor hoef je niet per se naar ons restaurant te komen; de heerlijke gerechten uit onze keuken komen net zo makkelijk bij jouw thuis! Van lunch tot borrelhapjes en van diner tot desserts. Bestel jouw eten in Oud-Beijerland bij Op Dé Dijk en geniet van onze service bij jouw thuis. Of waar je ook eigenlijk bent! Hoe leuk is het om met lekker weer te besluiten om in het park te lunchen? Of ergens anders in het prachtige Hoeksche Waard. Het genieten van lekker eten beperkt zich met onze bezorgservice niet tot jouw huis, je kunt overal in Oud-Beijerland en de Hoeksche Waard jouw favoriete gerechten bestellen.

Bestellen van eten in Oud-Beijerland en meer

Met onze bezorgservice zorgen we dat onze gasten snel en makkelijk hun eten kunnen bestellen en daar ook niet langer dan nodig op hoeven te wachten. Wist je dat wij onze gerechten ook bezorgen bij bedrijven? Verras jouw team met voedzame gerechten die onze chefs telkens weer zorgvuldig klaarmaken, mét oog voor de omgeving. Wij werken namelijk zo veel mogelijk met lokale producten. Dat is niet alleen lekker, we steunen zo ook onze ondernemers uit de buurt. Of je jouw eten nu bij ons bestelt, of dat je langskomt in ons restaurant; we staan altijd voor je klaar. Ben je van plan om meerdere gasten bij jou uit te nodigen, of heb je wat te vieren en wil je dat groots aanpakken? Denk dan ook eens aan onze cateringopties. Zo kun jij je focussen op je gasten en houden wij ons bezig met de rest. Ook zo kun je onze warme gastvrijheid bij jouw thuis ervaren én kun je in goed gezelschap genieten van bijvoorbeeld een smakelijk buffet dat met zorg is samengesteld.

Op Dé Dijk, Samenkomen en genieten

Bij Op Dé Dijk doen we er alles aan om de momenten die we samen delen nóg bijzonderder te maken. Dat doen we met ons enthousiaste personeel en onze warme gastvrijheid. We willen dat onze gasten zich altijd welkom bij ons voelen. Of dat nu in ons restaurant is of daarbuiten. We zijn dol op ons restaurant, onze gasten en de omgeving en betekenen daar ook graag wat voor. We vinden het een eer om onze gasten te mogen ontvangen op een van de meest iconische plekjes van Oud-Beijerland; midden Op Dé Dijk. Hier is tijd ons kostbaarste bezit, en daarom willen we alles halen uit de momenten dat we samenkomen. Dat betekent gezelligheid ten top! Of je nu bij ons komt borrelen, graag een feestje bij ons viert of eten bij ons bestelt. We denken graag met je mee om jouw beleving nog beter te maken. Wil je dat voor jezelf ontdekken? Reserveer een tafel in ons restaurant en we verwelkomen je hopelijk snel bij ons Op Dé Dijk.