ZO BIJ JOUW THUIS

Eten bezorgen in Hoeksche Waard? Dat kan bij Op Dé Dijk

Op Dé Dijk brengt het beste van onze keuken rechtstreeks bij jouw thuis. Of je nu thuis werkt, een drukke dag hebt gehad of gewoon geen zin hebt om te koken, onze bezorgservice biedt de perfecte oplossing. Met een uitgebreid menu vol smaakvolle opties en snelle bezorging, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om te genieten van een heerlijke maaltijd, zo vanuit onze keuken naar jou.

Breed assortiment

Een klassiek broodje gezond, een ambachtelijke soep of een verrassend lunchgerecht, wij zorgen ervoor dat je bedrijfslunch altijd een beleving is.

Passie gemaakt

Onze chefs bereiden elk gerecht met de grootste zorg en aandacht, zodat je altijd kunt genieten van verse en smaakvolle gerechten.

Kwaliteit

De Hoeksche Waard staat bekend om al haar lokale lekkernijen. Van seizoensgebonden groenten, tot zelfgemaakte kazen. In onze keuken maken we hier graag gebruik van.

warm, vers & op tijd

Genieten van een snel bezorgde lunch in de Hoeksche Waard

Bij Op Dé Dijk willen we het onze gasten zo aangenaam mogelijk maken. We zien je natuurlijk graag bij ons in het restaurant, waar je onze heerlijke gerechten kunt proeven, maar je hoeft voor jouw diner of lunch niet per se naar Oud-Beijerland. Met onze bezorgopties komen we net zo graag bij jouw thuis. En daarbij doen we er alles aan om jou de beste bezorg ervaring te bieden! Als je eten bestelt bij Op Dé Dijk weet je dat jouw maaltijd altijd warm, vers en op tijd wordt bezorgd.

Onze chefs bereiden elk gerecht met de grootste zorg en aandacht, zodat je altijd kunt genieten van verse en smaakvolle gerechten, zowel in ons restaurant als bij jouw thuis. We bezorgen eten in Oud-Beijerland, maar ook daarbuiten. Wil je weten of je bij jouw thuis ook kunt genieten van de gerechten van Op Dé Dijk? Neem dan contact met ons op.

Bezorgopties: Voor elk moment van de dag

Bezorging betekent voor ons: genieten van lekker eten zonder de deur uit te hoeven. Of je nu op zoek bent naar een snelle lunch, een uitgebreid diner of iets daartussenin, voor jezelf, het hele gezin of het bezoek dat je ontvangt; bij Op Dé Dijk zijn de bezorg keuzes reuze en is er voor elk wat wils. Laat ons je avond compleet maken met een heerlijk diner dat rechtstreeks uit onze keuken komt. Of wat dacht je van een heerlijke lunch in de Hoeksche Waard ergens aan het water? Op elk moment van de dag kun je bijna overal van onze kaart genieten. Wil je liever met een grote groep van onze bezorgservice genieten? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden voor een perfect verzorgde catering, of laat ons jouw bedrijfslunch bezorgen.