fijn samenkomen

Gezellig borrelen in Oud-Beijerland

Op Dé Dijk is dé bestemming voor iedereen die op zoek is naar een gezellige plek om te borrelen in Oud-Beijerland. Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, wij bieden de perfecte setting voor een ontspannen, gezellige borrel. Bijkomen van een drukke dag op kantoor, bijkletsen met vrienden, of gewoon gezellig samenkomen onder het genot van een heerlijk drankje en lekkere hapjes? Op Dé Dijk verwelkomt je graag! Wist je dat het ook mogelijk is om ons restaurant af te huren als perfecte feestlocatie in Oud-Beijerland? Hoe je het ook wendt of keert, Op Dé Dijk is een plek van samenkomen, van bourgondisch genot en oer-Hollandse gezelligheid!

Van borrels tot netwerkevenementen; kom samen bij Op Dé Dijk!

Of je nu een verjaardagsfeestje geeft, een jubileum wilt vieren, of gewoon zin hebt in een gezellige avond, onze locatie biedt de ideale setting voor een borrel in Oud-Beijerland. Met een ruime keus aan dorstlessende drankjes, heerlijke hapjes en gezellige muziek, kunnen jij en je vrienden genieten van een avond vol plezier en het maken óf ophalen van goede herinneringen. Wil je een speciale gelegenheid vieren met een kleine groep vrienden of familie? Het is ook mogelijk om het gehele of een deel van het restaurant te reserveren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijke borrel of netwerkevenement? Onze ruime en stijlvolle locatie biedt ook meer dan voldoende ruimte en faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen of informele netwerkborrels. Dat is nog eens leuk proosten op een geslaagde werkweek.

Feestlocatie in de Hoeksche Waard

Onze restaurant in Oud-Beijerland is niet alleen een ideale plek voor borrels,, maar dus ook voor andere feestelijke gelegenheden. Met onze uitgebreide faciliteiten en ervaren personeel kunnen wij verschillende soorten feesten en evenementen organiseren, waaronder (netwerk)borrels, verjaardagsfeestjes, jubileumvieringen, bedrijfsfeesten, bruiloften, babyshowers en nog veel meer! Of je nu een kleine bijeenkomst plant of een groter event organiseert, wij staan voor je klaar om van jouw feest een onvergetelijke moment te maken waarin onze gastvrijheid en ontspannen, ongedwongen sfeer centraal staan. Of onze service nu in ons restaurant plaatsvindt of daarbuiten met onze cateringservice; bij Op Dé Dijk weten we hoe we een feestje moeten bouwen. Ben je van plan om een borrel of feest te plannen? Neem gerust contact met ons op, of kom eens bij ons langs. We vertellen je graag meer!

Fijne wijnen

Onder het genot van een fijne selectie wijnen heeft u bij ons een onvergetelijke avond.

Sfeervolle locatie

Als je Op Dé Dijk binnenstapt dan blijft de gezellige, huiselijke sfeer je vast niet onopgemerkt.

Goede service

Wij willen we het onze gasten zo aangenaam mogelijk maken en dat merk je.

Smaakvolle hapjes

Wij hebben allerlei heerlijke gerechten, variërend van hartige hapjes tot uitgebreide borrelplanken.