BEDRIJFSCATERING

Catering voor bedrijven in Oud-Beijerland en de Hoeksche Waard

Bij Op Dé Dijk kun je niet alleen terecht voor een bedrijfslunch; we kunnen de lunch ook als catering aanbieden bij bedrijven op kantoor! Een catering zakelijk inzetten? Dat is zeker mogelijk. Onze cateringdiensten zijn zowel voor particulieren als bedrijven opgezet. Met onze bedrijfscatering kunnen bedrijven genieten van heerlijke maaltijden op kantoor, waardoor de lunchpauze zeker een moment wordt om naar uit te kijken. Tegelijkertijd worden jouw medewerkers voorzien van een voedzame en smakelijke lunch wat weer een goede basis is voor een productieve werkdag!

Waarom kiezen
voor bedrijfscatering?

Ons doel is om onze gasten te ontzorgen. Of dat nu binnen in ons restaurant is, of daarbuiten. Wanneer je jouw bedrijfslunch door ons laat verzorgen, is er geen sprake meer van ‘gedoe’ rondom het zelf moeten organiseren van lunch voor je team. Met onze catering voor bedrijven nemen wij graag het werk uit handen, zodat jij je kunt concentreren op belangrijkere zaken. Onze chefs bereiden elke maaltijd met aandacht, zorg en veel plezier. Je kunt daardoor altijd rekenen op verse, warme maaltijden die wij op de afgesproken tijd bezorgen, rechtstreeks vanuit onze keuken bij jouw kantoor.

Daarnaast bieden onze cateringmenu’s een uitgebreide keuze aan gerechten, variërend van gezonde salades tot hartige broodjes en warme gerechten. Ook kunnen wij een aangepast menu samenstellen, op basis van de wensen en behoeften van jouw collega’s. WIl je meer weten over onze cateringservice? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over al onze mogelijkheden!

Cateringopties voor Bedrijven

Of je nu op zoek bent naar een lichte en gezonde lunch of een stevige maaltijd om de middag door te komen, bij Op Dé Dijk kan het allemaal. Onze menu-opties zijn met zorg samengesteld, maar kunnen ook worden toegespitst op budget, voorkeuren en behoeften van jouw team. Wij begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen agenda en planning heeft. Daarom bieden wij flexibele bezorgingstijden aan, zodat de lunch precies op het gewenste moment kan worden bezorgd, zonder onderbreking van de werkzaamheden. Extra handig wanneer er bijvoorbeeld onverwachts sprake is van overwerk.

Met onze bedrijfscatering kun je jouw team verwennen met heerlijk eten zonder de stress van het organiseren van een maaltijd, op elk moment van de dag!

Ieder budget

Een smakelijk diner of een informele borrel, wij bieden meerdere opties die aan al jouw wensen voldoen.

Bij ons of bedrijf

Of je nu een jubileum, een bedrijfsbijeenkomst, een verjaardagsfeestje of een ander evenement gepland hebt, wij regelen het.

Borrelpanken

Wij hebben allerlei heerlijke gerechten, variërend van hartige hapjes tot uitgebreide borrelplanken.

Complete buffetten

Ons buffet is perfect geschikt voor informele bijeenkomsten waar gasten kunnen genieten van allerlei heerlijke gerechten.