(h)eerlijk eten

Op Dé Dijk, Catering in Oud-Beijerland en de Hoeksche Waard

Jouw speciale gelegenheid wordt nog bijzonderder met smakelijk eten. Met onze catering in Oud-Beijerland en de Hoeksche Waard biedt Op Dé Dijk niet alleen bezorging van eten aan, maar ook compleet verzorgde maaltijden op locatie. Wij staan voor je klaar om van elke gelegenheid een onvergetelijke en smaakvolle dag te maken. Of het nu gaat om een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst, verjaardagsfeestje of andere evenementen. Onze keuken stelt met veel zorg en aandacht jouw gerechten samen, of dat nu binnen ons restaurant is of daarbuiten. En met onze diverse cateringopties kunnen we aan ieders wensen en behoeften voldoen. Wil je jouw gasten verrassen met (h)eerlijk eten en professionele service? Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Laat je ontzorgen

Bij Op Dé Dijk is het ons doel om onze gasten te ontzorgen, zelfs in onze cateringdiensten. Door van tevoren goede afspraken te maken, kun jij zorgeloos van jouw moment genieten én voorkomen we verrassingen achteraf. Binnen en buiten ons restaurant willen we dat iedereen zich welkom voelt. Dat doen we door het bieden van onze warme gastvrijheid, het creëren van een gemoedelijke en ongedwongen sfeer, maar ook door een uitgebreide menukaart met (h)eerlijke gerechten. We gebruiken waar mogelijk graag lokale producten in onze gerechten, niet alleen omdat het smaakvolle ingrediënten zijn, maar ook omdat we zo ondernemers in de buurt steunen. Laat je verrassen door ons menu of bespreek je specifieke wensen met ons. Daarbij is het altijd mogelijk om eerst te proeven, voordat je beslist. Of je nu een uitgebreid buffet, een smaakvol diner of een informele borrel wilt, wij bieden cateringopties die aan al jouw wensen voldoen. Met de service en gastvrijheid die je van ons gewend bent, maken we jouw evenement tot een gezellig, maar vooral geslaagd event.

Catering voor elk evenement in de Hoeksche Waard en omgeving

Ons buffet is perfect voor informele bijeenkomsten, waar gasten kunnen genieten van een scala aan heerlijke gerechten, van hartige hapjes tot uitgebreide lunchgerechten, hoofdgerechten en zoetigheden. Het is ook mogelijk om onze gerechten te serveren in een zogeheten ‘sit down’-diner, Voor zakelijke gelegenheden bieden we ook bedrijfscatering in Oud-Beijerland en de Hoeksche Waard aan. Ook hier is er sprake van maatwerk en zijn we flexibel in de mogelijkheden. Een andere manier waarop onze cateringdienst kan worden ingezet is voor borrels en recepties. In plaats van een uitgebreide maaltijd kunnen we ook een selectie van heerlijke hapjes en fingerfood samenstellen. Met Op Dé Dijk als jouw cateraar ben je verzekerd van een geslaagd evenement. Neem contact met ons op om jouw cateringbehoeften te bespreken. We kijken ernaar uit om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.