CATERING PARTICULIEREN

Catering in Oud-Beijerland en Hoeksche Waard

Bij Op Dé Dijk draait alles om het creëren van mooie momenten, om samen te genieten van de goede dingen in het leven. Of je nu een gezellig feest thuis organiseert of van plan bent om het grootser aan te pakken. Onze op maat gemaakte catering is de kers op de taart van elk moment. Wij geloven dat elk evenement bijzonder moet zijn, en dat is precies wat onze cateringdiensten bieden – een naadloze mix van heerlijke gerechten, professionele service en de gastvrijheid die je gewend bent van Op Dé Dijk. Interesse in catering in Oud-Beijerland of de Hoeksche Waard? Leer meer over onze service hieronder of neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze diensten.

Op Dé Dijk voor
al jouw partijen

Bij Op Dé Dijk begrijpen we dat het kiezen van de juiste catering voor je evenement een belangrijke beslissing is. En dat gezegd hebbende is ook het ene event het andere niet. Elk samenstelling voor catering is maatwerk. Samen met jou kijken we naar wat het beste past. Denk hierbij aan budget, het aantal gangen, het keuzemenu, de presentatie, dieetwensen of allergieën en andere voorkeuren. We denken graag in oplossingen en zo is er veel bij ons mogelijk. Elk gerecht wordt door onze chefs met liefde bereid. Van smaakvolle hoofdgerechten tot zoete desserts.

Het menu biedt voor elk moment en elk persoon wat wils. En waar mogelijk bereid met lokale ingrediënten. Onze catering in en rondom Oud-Beijerland maakt het mogelijk om ook buiten ons restaurant van de service en gastvrijheid van Op Dé Dijk te genieten.

Catering thuis verzorgen?

Of je nu een intiem diner thuis organiseert of een grootschalig feest plant, wij passen onze cateringdiensten aan jouw unieke behoeften aan. We luisteren naar je wensen en bieden flexibele opties om ervoor te zorgen dat je evenement precies zo verloopt als je hebt gedroomd. Bij Op Dé Dijk streven we ernaar om elk thuisfeest in de Hoeksche Waard (en daarbuiten) tot een onvergetelijk evenement te maken. We vinden het belangrijk dat jij kunt ontspannen en genieten van je feest en wij ons zorgen kunnen maken om de rest. Dat is ook waarom we doen wat we doen. Het is ons doel om onze gasten te ontzorgen. Daar zijn we niet alleen goed in, het is ook nog eens onze passie. Laat ons met een gerust hart al het werk uit handen nemen. Van het leveren van heerlijke gerechten tot het opzetten en opruimen, wij zorgen ervoor dat alles perfect verloopt, zodat jij je kunt concentreren op het maken van herinneringen met je gasten.

We geloven in het leveren van een persoonlijke service die aansluit bij jouw visie voor je thuisfeest. Ons team staat klaar om naar je wensen te luisteren en een op maat gemaakt cateringplan te creëren dat aan al jouw verwachtingen voldoet. Wil je graag gebruik maken van onze cateringsdiensten in een zakelijke setting? Ook dan staat het team van Op Dé Dijk voor je klaar!

Ieder budget

Een smakelijk diner of een informele borrel, wij bieden meerdere opties die aan al jouw wensen voldoen.

Bij ons of thuis

Of je nu een bruiloft, een bijeenkomst, een verjaardagsfeestje of een ander evenement gepland hebt, wij regelen het.

Borrelpanken

Wij hebben allerlei heerlijke gerechten, variërend van hartige hapjes tot uitgebreide borrelplanken.

Complete buffetten

Ons buffet is perfect geschikt voor informele bijeenkomsten waar gasten kunnen genieten van allerlei heerlijke gerechten.