ONZE CATERINGSDIENSTEN

Catering in Oud-Beijerland

Op Dé Dijk biedt naast het bezorgen van eten ook cateringdiensten aan in Oud-Beijerland en de Hoeksche Waard. Zo kunnen we elke speciale gelegenheid van onze gasten omtoveren tot een onvergetelijke en vooral smakelijke dag. Of je nu een bruiloft, een bedrijfsbijeenkomst, een verjaardagsfeestje of een ander evenement gepland hebt, onze cateringopties zijn zo samengesteld dat we aan een ieders wens en behoefte kunnen voldoen. Wil je een blijvende indruk maken op jouw gasten met (h)eerlijk eten en professionele service? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Waarom Kiezen voor Op Dé Dijk voor catering Hoeksche Waard?

Bij Op Dé Dijk streven we naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen, en dat geldt net zo als voor onze cateringdiensten. Onze ervaren chefs bereiden elk gerecht met de grootste zorg en aandacht, met verse en hoogwaardige ingrediënten om jouw gasten te voorzien van een smaakvolle en onvergetelijke eetervaring. En het liefst doen we dat ook nog met producten uit de buurt, waar dat mogelijk is. Laat je verrassen door ons menu, of bespreek samen met ons welke gerechten je graag terug wilt zien.

Het is uiteraard mogelijk om de gerechten eerst te proeven, voordat de definitieve keuze is gemaakt. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreid buffet, een smakelijk diner of een informele borrel, wij bieden meerdere cateringopties die aan al jouw wensen en voorkeuren voldoen.  Samen met jou kijken we naar wat er past bij jouw evenement en budget. Mét de service en gastvrijheid die je van Op Dé Dijk gewend bent.

Catering voor elk event in de
Hoeksche Waard en omstreken

Ons buffet is perfect geschikt voor informele bijeenkomsten waar gasten kunnen genieten van allerlei heerlijke gerechten, variërend van hartige hapjes tot uitgebreide lunchgerechten, smaakvolle hoofdgerechten en diverse zoetigheden. Wanneer je gebruikt wilt maken van de cateringdiensten van Op Dé Dijk voor de wat formelere events, is het ook mogelijk om een zogeheten ‘sit-down diner’ aan te bieden. Dit is een diner waar jouw gasten aan tafel worden bediend met meerdere gangen en gepersonaliseerde service.

Ook voor georganiseerde borrels en recepties kun je bij ons terecht. Zo kunnen we voor jouw gasten een selectie van heerlijke hapjes en fingerfood samenstellen. Een perfecte oplossing voor een informele setting met vrienden of collega’s bijvoorbeeld. Met Op Dé Dijk als jouw cateraar, kun je er in geval op vertrouwen dat jouw evenement in goede handen is. Neem gerust contact met ons op om jouw cateringbehoeften te bespreken. We kijken ernaar uit om van jouw evenement een onvergetelijke avond te maken.

Ieder budget

Een smakelijk diner of een informele borrel, wij bieden meerdere opties die aan al jouw wensen voldoen

Bij ons of thuis

Of je nu een bruiloft, een bedrijfsbijeenkomst, een verjaardagsfeestje of een ander evenement gepland hebt, bij ons ben je welkom.

Borrelpanken

Wij hebben allerlei heerlijke gerechten, variërend van hartige hapjes tot uitgebreide borrelplanken.

Complete buffetten

Ons buffet is perfect geschikt voor informele bijeenkomsten waar gasten kunnen genieten van allerlei heerlijke gerechten.