lekkere bedrijfslunch

Eten bezorgen voor bedrijven in de Hoeksche Waard

Wist je dat wij als restaurant ook eten bezorgen voor bedrijven in de Hoeksche Waard? Op Dé Dijk is de perfecte locatie voor een bedrijfslunch. Waar je zo binnenstapt, vriendelijk wordt ontvangen en waar je lekker en ontspannen kunt eten in een ongedwongen sfeer. Dat is een prettig bezoek in je vrije tijd, maar ook zeker onder werktijd. Je bent altijd van harte welkom in ons restaurant, maar onze keuken kan uiteraard ook naar jouw kantoor komen. Of je nu eten laat bezorgen bij overwerk, voor de lunchpauze, of extern bezoek verwacht dat je met een lekkere lunch wilt verrassen; onze bezorgservice staat dagelijks voor je klaar. Het is ook mogelijk om Op Dé Dijk in te zetten als jouw cateringpartner. Van netwerkborrels, tot zakelijke bijeenkomsten of bedrijfsfeesten, Op Dé Dijk is met haar uitgebreide menukaart en warme gastvrijheid dé ideale partner voor het verzorgen en bezorgen van eten voor bedrijven in Hoeksche Waard en omstreken.

Gemakkelijk en efficiënt

Bij Op Dé Dijk vind je een uitgebreide selectie van heerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten en met liefde samengesteld door onze chefs. Van smakelijke broodjes en salades tot hartige hoofdgerechten en zoete desserts, op onze menukaart staat voor elk wat wils. Omdat wij een passie hebben voor bourgondisch genieten en oer-Hollandse gezelligheid, hechten wij ook veel waarde aan onze omgeving. De prachtige natuur van de Hoeksche Waard biedt ons mooie en heerlijke lokale producten. Onze keuken werkt waar mogelijk met ingrediënten uit de buurt. Dat maakt het niet alleen smaakvol, we steunen zo ook de lokale ondernemers. Laat ons zorgen voor de lunch van jouw team, zodat zij hun productieve werkdag na een voedzame maaltijd kunnen voortzetten. Omdat we weten dat een lunchpauze soms snel voorbij kan gaan, gaan we bewust om met onze bezorgtijden. Als wij eten bezorgen voor bedrijven in de Hoeksche Waard, dan gaan wij direct na de bestelling aan de slag en zorgen we voor een zo snel mogelijk bezorging. Met onze bezorgservice voor bedrijven hoef je je zo nooit zorgen te maken over de maaltijden voor jouw lunchpauze, vergaderingen, trainingen of andere zakelijke bijeenkomsten. Onze gasten kunnen rekenen op onze tijdige en betrouwbare bezorging, zodat jij je kunt concentreren op het succes van jouw bijeenkomst. Dat maakt de bezorging van Op Dé Dijk niet alleen gemakkelijk, maar ook efficiënt.

Op Dé Dijk meer dan een restaurant

Door te kiezen voor onze bezorgservice voor bedrijven, geef je jouw medewerkers de mogelijkheid om te genieten van heerlijke maaltijden zonder dat ze het kantoor hoeven te verlaten. Maar soms is er juist de gelegenheid om het kantoor wél eventjes te verlaten. Wanneer je iets bijzonders te vieren hebt voor een collega, bijvoorbeeld. Dan is het extra leuk om eens buiten de deur te lunchen. Op Dé Dijk is dan ook meer dan een restaurant waar je lekker kunt eten. Het is een uitvalsbasis van ontspanning en samenkomen in een fijne, gemoedelijke sfeer. Dat geldt zowel voor particulieren als bedrijven. Wij hebben een passie voor gastvrijheid en staan graag voor je klaar. Benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent onze bedrijfslunch, het vergaderen in ons restaurant of de borrel-opties? Neem gerust contact met ons op. Ons team denkt met je mee en wisselt graag ideeën met je uit.