FEESTEN OP LOCATIE

Jouw feestlocatie in Oud-Beijerland

Wanneer je bij ons Op Dé Dijk binnenstapt dan blijft de gezellige, huiselijke sfeer je vast niet onopgemerkt. Het is de bedoeling dat onze gasten zich vrij en thuis voelen in ons restaurant en dat zijn ook de perfecte ingrediënten voor het vieren van een feestje. Of je nu de geboorte van een nieuw leven viert, een mijlpaal in het leven viert, of gewoon een reden hebt om samen te komen, wij bieden de ideale feestlocatie in Oud-Beijerland en Hoeksche Waard voor elk denkbaar evenement. We denken graag met je mee en daarom is er een hoop mogelijk. Van het afhuren van het volledige restaurant, tot persoonlijke cocktails en een samengesteld menu. Bij Op Dé Dijk is het letterlijk jouw feestje!

Waarom Op Dé Dijk als feestlocatie
in de Hoeksche Waard?

Bij Op Dé Dijk begrijpen we dat de feestlocatie, maar ook de omgeving heel bepalend is voor het slagen van jouw evenement. Niet alleen is ons restaurant gelegen op de meest sfeervolle dijk in Oud-Beijerland, het is voor jouw gasten ook nog eens een goed bereikbare locatie met veel gratis parkeergelegenheden. Daarnaast is ons restaurant volledig naar wens in te delen. Wil je bij ons vergaderen? Borrelen? Een babyshower houden of je verjaardag vieren? Alles is mogelijk; we bieden flexibele indelingen en voorzieningen om ervoor te zorgen dat je evenement precies zo verloopt als je hebt gedroomd. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze gastvrijheid, of de heerlijke hapjes en drankjes die we met liefde uitserveren. Kortom Op Dé Dijk is een feestlocatie die hetzelfde doel voor ogen heeft als haar gasten:  onvergetelijke herinneringen maken en samen komen met de mensen die je lief hebt in een ongedwongen, ontspannen sfeer.

Vier jouw event
in Oud-Beijerland

Wij geloven in de kracht van maatwerk. Om van elk evenement telkens weer een onvergetelijk moment te maken vinden we het belangrijk dat de details kloppen en passen bij de gasten. We kijken dan ook graag samen naar het menu en opties voor de indeling van het restaurant. Van themafeesten tot een verjaardag en van een jubileum tot een netwerkborrel. Laat ons je helpen bij het plannen van een feest dat helemaal bij jou past. Wij nemen graag de zorgen uit handen, zodat jij enkel hoeft te denken aan genieten van het event. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw event in Oud-Beijerland? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Locatie

Als je Op Dé Dijk binnenstapt dan blijft de gezellige, huiselijke sfeer je vast niet onopgemerkt.

Service

Wij willen het onze gasten zo aangenaam mogelijk maken.

Bij ons of thuis

Met onze verschillende opties komen we net zo graag bij jou thuis.

Mogelijkheden

Alles is mogelijk; we bieden flexibele indelingen en voorzieningen.