gezellig samenkomen

Perfecte feestlocatie Hoeksche Waard

Op zoek naar de ideale feestlocatie in de Hoeksche Waard? Op Dé Dijk is niet alleen een restaurant waar je gezellig kunt samenkomen, het is ook een perfecte locatie voor al jouw feesten en partijen. Er zijn een paar onderdelen belangrijk voor het vinden van de perfecte ruimte voor jouw feestje, tenminste als je het ons vraagt. Dat zijn de bereikbaarheid van de locatie voor jouw gasten,, de smaakvolle hapjes en drankjes, en de sfeer en gastvrijheid van het personeel die jouw feest tot een geslaagde avond maken. Deze service beloven we niet alleen in ons restaurant, maar ook daarbuiten. Ben je van plan om thuis een feest te vieren, maar zoek je nog iets wat de avond echt compleet maakt? Met onze cateringdiensten kan je thuis net zo van de heerlijke keuken en gastvrijheid van Op Dé Dijk genieten, zoals je dat bij ons in het restaurant zou doen.

Persoonlijk feestvieren bij Op Dé Dijk

Of je nu een intiem feestje viert met een klein gezelschap of een groot feest organiseert, Op Dé Dijk is dé plek voor al jouw feestelijke gelegenheden, van het vieren van een verjaardag, een babyshower, een jubileum of een gezellige borrel met collega’s. Ons restaurant en knusse terras kunnen worden aangepast aan de grootte en stijl van jouw type feest. En dat geldt ook voor alle opties uit de keuken. Wij begrijpen goed dat elke gelegenheid maatwerk is. Wij bieden dan ook verschillende arrangementen aan die passend zijn voor het moment. Van een open tot besloten bar en van een uitgebreide kaart met diverse gerechten of een beperkte borrelkaart. Het kan vrijwel allemaal. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem gerust contact met ons op of stap binnen in ons restaurant.

Voel je thuis bij Op Dé Dijk

Dat de Hoeksche Waard een fijne omgeving is, is voor vele mensen geen geheim. Op Dé Dijk hoopt hetzelfde voor mensen te kunnen betekenen door iedereen zich welkom en vooral thuis te laten voelen. Daarom dat de sfeervolle omgeving van Op Dé Dijk ook perfect is voor het vieren van speciale momenten. Onze locatie biedt een prachtig uitzicht op de Hoeksche Waard en een warme, gezellige sfeer die jouw gasten zeker zullen waarderen. Daarbij komt dat Op Dé Dijk als feestlocatie ook nog eens zeer goed bereikbaar is met een bushalte en veel parkeergelegenheden dichtbij. Wanneer ons restaurant jouw feestlocatie in de Hoeksche Waard wordt, doen wij er alles aan om van jouw moment een onvergetelijke avond te maken. Samen kijken we naar jouw wensen zoals jouw budget, de mogelijkheden van ons menu en de opties voor decoratie of entertainment. Ons team wilt er  letterlijk een feestje van maken en staat graag voor je klaar.