29/02/2024

Het nieuwe menu van Op Dé Dijk

De afgelopen weken zijn wij op de achtergrond hard bezig geweest met de ontwikkeling van een nieuwe kaart. Niet alleen simpelweg een nieuwe kaart, maar ook het uitbreiden van ons concept. Vanaf de opening zijn wij begonnen met een compacte menukaart. Dit hebben wij expres gedaan om vervolgens, op basis van de meningen van onze gasten, de kaart en het concept uit te breiden.

Hierin merkten wij heel erg dat er vraag is naar een menukaart waarbij de gast een voor-, hoofd- en nagerecht kan kiezen. Daarnaast blijft de vraag naar wat kleinere hapjes voor bijvoorbeeld op de vrijdagavond of zaterdagmiddag.

Hier maken wij dan ook een combinatie van: een kaart met voor-, hoofd- en nagerechten, een kids menu en een shared dining kaart. Uiteraard behouden wij ook onze welbekende lunchkaart.

Deel dit bericht:

Meer verhalen.

Afgelopen Koningsdag was het weer een ouderwets geslaagde dag. Dit jaar werd er weer van

De afgelopen weken zijn wij op de achtergrond hard bezig geweest met de ontwikkeling van