heerlijk lunchen

Lunchen in de Hoeksche Waard

De lunch is voor velen een belangrijk moment van de dag. En bij Op Dé Dijk zien we dat niet anders! Een lunch is meer dan een goede maaltijd waar je weer nieuwe energie voor de dag van krijgt. Het is voor ons een mooi moment om samen te komen en even te ontspannen. Of je nu bij ons komt lunchen in je vrije tijd met vrienden, of langskomt met collega’s in de pauze. Het is altijd leuk om van iets gewoon toch iets bijzonders te maken. Met onze uitgebreide lunchkaart proberen onze chefs je telkens weer te verrassen. Kom lekker lunchen in het hart van de Hoeksche Waard, ons team kijkt ernaar uit om je te verwelkomen. Geen tijd om de deur uit te gaan? Kijk dan ook eens bij onze bezorgopties, zo geniet je overal van een welverdiende lunch in de Hoeksche Waard.

Heerlijk lunchen en de Hoeksche Waard verkennen

Op Dé Dijk is een locatie met vele mogelijkheden. Perfect voor wanneer je op zoek bent naar een plek om te lunchen. De Hoeksche Waard staat bekend om haar prachtige natuur, maar ook om haar lokale producten. Onze chefs werken waar mogelijk dan ook met ingrediënten uit de buurt. Zo steunen we niet alleen lokale ondernemers, we kunnen onze gasten zo ook (h)eerlijke gerechten voorschotelen. Nog zo’n voordeel van het lunchen in de Hoeksche Waard is de inspirerende omgeving. Ga bijvoorbeeld voor een mooie wandeling langs het water achter ons restaurant. Heb je meer tijd om te besteden? Kijk ook eens naar de leuke activiteiten in de buurt. Een fietstocht, rondje varen of een middag shoppen in de vele winkels en boetiekjes; het maakt Op Dé Dijk de perfecte locatie voor een leuke middag en heerlijke lunch in de Hoeksche Waard. Tip: ook leuk als activiteit na een informele bedrijfslunch bijvoorbeeld!

De perfecte locatie voor lunchen in de Hoeksche Waard

Van lichte salades tot smakelijke broodjes en hartige warme gerechten. Combineer het met de gezelligheid en gastvrijheid van ons team en je hebt de perfecte locatie gevonden voor jouw lunch in de Hoeksche Waard. Wil je vast een tafel bij ons reserveren? Neem dan contact met ons op en plaats jouw reservering. Zo ben je zeker van een middag genieten bij Op Dé Dijk. Je kunt ook bij ons terecht als je op zoek bent naar een ruimte om af te huren in de Hoeksche Waard. Van vergaderingen tot verjaardagen en jubilea. Met de lokale ligging van ons restaurant en de vele parkeergelegenheden in de buurt, is de locatie niet alleen prettig als restaurant, maar ook nog eens een fijne en bereikbare bestemming voor andere gelegenheden.