lunchen oud-beijerland

Lunchen in Oud-Beijerland: proef de sfeer bij Op Dé Dijk

Ben je op zoek naar een plek om gezellig en lekker te lunchen in Oud-Beijerland? Dan is Op Dé Dijk het restaurant voor jou. Onze uitgebreide menukaart met smaakvolle gerechten biedt voor ieder wat wils. Neem plaats in ons sfeervolle restaurant, of ga zitten aan een van de knusse tafeltjes op ons terras. Het team van Op Dé Dijk staat voor je klaar en maakt, als het even kan, graag een gezellig praatje met je! Heb je wat te vieren? Of wil je bijkletsen met mensen die je lief hebt, onder het genot van een uitgebreide lunch? Kom langs, doe alsof je thuis bent en geniet van de ongedwongen sfeer bij Op Dé Dijk. Wist je trouwens dat je dezelfde service van ons ook bij jou thuis kunt verwachten? Zo bezorgen wij een groot deel van onze gerechten ook bij jou thuis! Handig als je de deur niet uit gaat en toch wilt genieten van onze ambachtelijke broodjes.

Lunchen in Oud-Beijerland:
het totaalplaatje

Bij Op Dé Dijk draait het om meer dan alleen goed eten; het is het hele samenspel! Van een toplocatie, tot een goede sfeer, een prettige gastheer of vrouw, tot de ingrediënten waarmee gewerkt wordt. De chefs van Op Dé Dijk hebben ons menu met zorg en aandacht samengesteld, met waar mogelijk gebruik gemaakt van lokale producten. Dat is voor ons een extra stukje (h)eerlijk genieten. Ook geven ze graag een persoonlijke twist aan hun gerechten, met wekelijks wisselende items op de kaart. Van oma’s gehaktballen tot een traditionele soep met een moderne twist. Benieuwd naar wat er deze week op het menu staat? Houd onze social media kanalen in de gaten of stap eens binnen! 

Na de lunch Oud-Beijerland verkennen

Naast een smakelijke lunch bij Op Dé Dijk valt er nog veel meer te ontdekken in Oud-Beijerland. Dit leuke dorp in de Hoeksche Waard biedt namelijk veel meer dan een gezellig lunchmoment. Ga na het eten bijvoorbeeld eens wandelen op de dijk achter ons restaurant en geniet van het prachtige Hoeksche Waardse landschap. Of maak Op Dé Dijk het lunchmoment tijdens een leuke dag shoppen bij alle winkels en boetiekjes die dit dorp rijk is. Oud-Beijerland heeft naast een smakelijke lunch genoeg te bieden. Laat je verrassen en vraag ons team naar leuke aanraders van zowel onze menukaart als het dorp. Ze vertellen je graag meer! Ben je van plan om gezellig langs te komen? Reserveer dan voor de zekerheid jouw tafel of neem contact met ons op.