voor de fijnproevers

Meer dan een restaurant in Oud-Beijerland

Een verzamelplaats waar levensgenieters en fijnproevers samenkomen om hun dag te bespreken, te borrelen, te ontspannen of iets te vieren. Dat is wat Op Dé Dijk in een notendop omschrijft als restaurant. Het is een plek waar iedereen welkom is en waar we graag met onze gasten meedenken. We maken graag een praatje met je en vinden het leuk om te horen hoe het met je gaat. Ons personeel is gedreven en heeft een passie voor het vak. Van onze chefkoks, tot onze bediening, gastheer en vrouw en barpersoneel. Je proeft het terug in onze gerechten, je voelt het aan de ongedwongen sfeer en je ziet het aan onze vrolijke en tevreden gasten. Ofwel bourgondisch genieten in oer-Hollandse gezelligheid. Het is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en zich thuis kan voelen. Voor ons gaat dat verder dan genieten van (h)eerlijke gerechten. Reserveer een tafel en ontdek het zelf bij ons Op Dé Dijk, ofwel jouw restaurant in Oud-Beijerland.

De locatie voor feesten en partijen

Naast het brengen van een bezoek aan ons restaurant in Oud-Beijerland, kun je bij Op Dé Dijk ook terecht voor al jouw feesten en partijen. Op Dé Dijk als feestlocatie betekent zorgeloos samenkomen voor jou en je vrienden. Wij voorzien jouw gasten van lekkere hapjes en drankjes, maar ook gezellige muziek of decoratie. Het is ook mogelijk om een gedeelte van ons restaurant af te huren voor bijvoorbeeld een babyshower of een andere bijzondere gelegenheid. Combineer de verrassing met een lunch en de dag is compleet! Wij bieden verschillende arrangement zodat jij jouw moment kunt vieren precies zoals jij dat wilt. Dat geldt ook voor formele events als netwerkborrels, vergaderingen of andere zakelijke bijeenkomsten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust eens bij ons langs, of neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer en delen graag onze ideeën met je. Zo kunnen we je ook meer vertellen over onze bedrijfslunch, cateringopties of bezorgmogelijkheden.

Ontdek Oud-Beijerland

Een restaurant gelegen in Oud-Beijerland en daarmee de Hoeksche Waard kent vele voordelen. Allereerst is de locatie van het restaurant centraal gelegen en goed bereikbaar. Zo kunnen jij en jouw gezelschap hier eenvoudig naar toe komen, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Er is een bushalte op loopafstand en er zijn vele parkeergelegenheden dichtbij. Dat maakt ons restaurant in Oud-Beijerland een prettige locatie die makkelijk vindbaar is. Daarnaast bieden zowel Oud-Beijerland als de Hoeksche Waard een tal van leuke activiteiten. Zo vinden er in het dorp geregeld events als Koningsdag, de Spuidagen of de Roparun plaats. Maar ook valt er genoeg te beleven in de prachtige natuur die Op Dé Dijk omringt. Maak eens een wandeling over de dijk of stippel een mooie fietsroute uit door de uitgestrekte polders. Er is genoeg te beleven, zowel in de Hoeksche Waard als in ons restaurant in Oud-Beijerland.