een onbezorgde avond

Uit eten in de Hoeksche Waard | Bourgondisch genieten

Op zoek naar een gezellig restaurant om uit eten te gaan in Oud-Beijerland? Bij Op Dé Dijk vind je alles wat je nodig hebt. Telkens weer pakt ons team uit om juist van het ‘gewone’ iets bijzonders te maken. Dat betekent een onbezorgde avond voor jou en je gezelschap met heerlijke gerechten en een ontspannen sfeer waarin je je thuisvoelt. Heb je zin in een lekkere maaltijd, maar geen tijd om uit eten te gaan? Dan kun je ook altijd bij ons terecht voor bezorging Zo kun je alsnog genieten van al het lekkers van ons menu én hoef je de deur niet uit. 

Voor een ieder wat wils

Wij zijn erg trots op ons uitgebreide menu dat met veel aandacht is samengesteld. Je vindt er traditionele gerechten met een eigen twist, maar ook heerlijke gerechten om te delen. Van vlees tot vis en vegetarisch; wanneer je met een groot gezelschap bij Op Dé Dijk komt eten, biedt onze menukaart voor elk wat wils. Dat maakt ons restaurant een goede keus als je zoekt naar een gezellige plek om uit eten te gaan in de Hoeksche Waard. Of je nu komt voor een intiem diner, een feestelijke gelegenheid of een zakelijk driegangendiner; onze gezellige en gastvrije sfeer zorgt telkens weer voor een geslaagde avond.

Uit eten en meer in de Hoeksche Waard

Naast genieten van jouw lunch, diner of borrel bij Op Dé Dijk, biedt onze locatie nog vele andere mogelijkheden om van onze gastvrijheid gebruik te maken. Zo is het ook mogelijk om ons restaurant af te huren voor een zakelijke borrel of als vergaderlocatie. Geniet van een verzorgde lunch tijdens een belangrijke vergadering, of laat je in de pauze inspireren door de omgeving en maak een wandeling over de dijk. Wie weet brengt het je nieuwe waardevolle ideeën. Geen vergadering, maar wil je wel graag een goed gevulde maaltijd tijdens een drukke werkdag? Vraag dan eens naar onze mogelijkheden voor een verzorgde bedrijfslunch of de cateringopties. We vertellen je graag meer!