lekker uit eten

Uit eten in Oud-Beijerland? Geniet bij Op Dé Dijk!

Op zoek naar een gezellig restaurant om uit eten te gaan in Oud-Beijerland? Bij Op Dé Dijk vind je alles wat je nodig hebt. Telkens weer pakt ons team uit om juist van het ‘gewone’ iets bijzonders te maken. Dat betekent een onbezorgde avond voor jou en je gezelschap met heerlijke gerechten en een ontspannen sfeer waarin je je thuisvoelt. Heb je zin in een lekkere maaltijd, maar geen tijd om uit eten te gaan? Dan kun je ook altijd bij ons terecht voor bezorging Zo kun je alsnog genieten van al het lekkers van ons menu én hoef je de deur niet uit. 

(H)eerlijk eten op het terras of in ons restaurant

Bij ons draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten. En zeg eens eerlijk, wat is er leuker dan herinneringen maken onder het genot van lekker eten en drinken? Bij Op Dé Dijk is het uit eten in Oud-Beijerland telkens weer een feestje. Onze uitgebreide menukaart biedt voor elk wat wils en onze chefs bereiden elk gerecht met veel zorg en liefde voor onze gasten voor. We werken graag samen met ondernemers uit de buurt en je zult, waar mogelijk, dan ook lokale ingrediënten in onze gerechten terug vinden.

Je bent het hele jaar van harte welkom bij Op Dé Dijk. Van lekker borrelen op een mooie zomeravond op het terras aan de dijk tot genieten van een heerlijk driegangenmenu binnen in ons restaurant; het is allemaal mogelijk. Dat geldt niet alleen voor het uit eten in Oud-Beijerland. Naast een goede lunch of gezellig diner, kun je bij ons ook terecht voor het vieren van een feestje. Zo is ons restaurant ook af te huren als feestlocatie. En over een locatie gesproken; met onze centrale ligging in het hart van Oud-Beijerland is ons restaurant perfect bereikbaar met vele (gratis) parkeergelegenheden.

Reserveer jouw tafel bij Op Dé Dijk

Als je ons vraag wat Op Dé Dijk het meest bijzonder maakt, dan zouden we zeggen dat dat, naast onze menukaart, de warme en gastvrije sfeer is die je bij binnenkomst verwelkomt. Ons toegewijde personeel staat altijd met een glimlach voor je klaar om jou een onbezorgde avond te geven. Of je nu komt voor een gezellig diner voor twee of een feestelijke gelegenheid met vrienden en familie, je voelt je hier meteen thuis. Bij Op Dé Dijk nodigen we je uit om ongedwongen samen te komen en bourgondisch te genieten van al het lekkers dat onze kaart te bieden heeft. Reserveer een tafel of kom langs en ontdek zelf waarom Op Dé Dijk dé bestemming is om uit eten te gaan in Oud-Beijerland.