de perfecte vergaderlocatie

Ideale vergaderlocatie in Oud-Beijerland

Op Dé Dijk biedt de perfecte vergaderlocatie in Oud-Beijerland voor bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving voor hun vergaderingen. Met onze uitstekende faciliteiten, gastvrij personeel en goede sfeer, zorgen wij ervoor dat jouw vergaderingen productief, succesvol én smakelijk zijn. Daarnaast is ons restaurant zeer goed bereikbaar voor onze gasten, met voldoende parkeerplaatsen in de buurt en een bushalte op loopafstand. Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft vergaderen bij Op Dé Dijk? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer!

Voordelen van Op Dé Dijk als vergaderlocatie

Vaak als mensen zich in een andere omgeving bevinden dan zij gewend zijn en daar bij elkaar komen om bijvoorbeeld te brainstormen, kunnen er nieuwe gedachten, gesprekken en ideeën ontstaan. Omdat wij als geen ander weten wat goede gastvrijheid, een fijne sfeer en goed eten voor meerwaarde kan geven, is (een deel van) ons restaurant ook in te delen als zakelijke vergaderruimte. Op Dé Dijk als vergaderlocatie biedt zo een professionele en inspirerende setting die ideaal is voor bijvoorbeeld formele vergaderingen, inspiratiesessies, presentaties of andere bijeenkomsten. Met comfortabele stoelen, moderne audiovisuele apparatuur en draadloos internet, hebben we alles wat je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst.

Het is daarbij uiteraard mogelijk om gebruik te maken van ons luncharrangement. Dat is wel zo makkelijk! Bij Op Dé Dijk bieden we je namelijk graag alles wat nodig is voor een productieve vergadering. Ga in plaats van op kantoor eens op een andere plek vergaderen en ontdek zelf wat voor een positieve bijdrage het jouw team levert.

Vergaderarrangementen bij Op Dé Dijk

Onze vergaderarrangementen zijn samengesteld om aan al jouw behoeften te voldoen en een zo productief mogelijke vergadering of bijeenkomst te faciliteren. Een typisch arrangement kan onder andere bestaan uit enkel de ruimtehuur, of de toevoeging van het gebruik van audiovisuele apparatuur als projectoren, schermen of speakers. Maar het arrangement kan ook worden aangevuld met onbeperkte koffie en theevoorzieningen, of een uitgebreide lunch, waarna iedereen weer fris en opgeladen aan de vergadering deelneemt. Ga met jouw team voor een unieke vergaderlocatie in de Hoeksche Waard en kom vergaderen bij Op Dé Dijk. Daarnaast is Op Dé Dijk ook zeer geschikt als feestlocatie voor (zakelijke) borrels of jubilea. Stap gerust eens binnen voor meer informatie over onze vergaderarrangementen of andere mogelijkheden.

Sfeervolle locatie

Een professionele en inspirerende setting die ideaal is voor vergaderingen, inspiratiesessies, presentaties of andere bijeenkomsten.

Alle faciliteiten

Met onze uitstekende faciliteiten zorgen wij ervoor dat jouw vergaderingen productief, succesvol én smakelijk zijn.

Goede service

Wij willen het onze gasten zo aangenaam mogelijk maken

Gratis parkeren

Ons restaurant zeer goed bereikbaar voor onze gasten, met voldoende parkeerplaatsen in de buurt.