lekker uit eten

Inspirerende vergaderruimte Hoeksche Waard

Ben je op zoek naar de ideale vergaderruimte in de Hoeksche Waard? Op Dé Dijk is naast het gezellige restaurant ook een zeer geschikte vergaderlocatie met uitstekende faciliteiten, gastvrij personeel en een fijne sfeer. Naast een inspirerende locatie is er nog een tweede ingrediënt dat volgens ons onmisbaar is voor een productieve, geslaagde vergadering. Dat is natuurlijk niets minder dan een smakelijke en voedzame lunch voor jouw team! Op Dé Dijk als vergaderruimte in de Hoeksche Waard is daarmee een uitstekende keus. Daarnaast is het ook mogelijk om te genieten van onze heerlijke gerechten buiten ons restaurant. Met een bedrijfslunch bij jou op kantoor bijvoorbeeld. Of laat ons het avondeten bezorgen wanneer jouw team zich hard inzet tijdens het maken van overuren.

Voordelen van Op Dé Dijk als vergaderruimte

Vergaderen in een andere omgeving kan vaak nieuwe gedachten, gesprekken en ideeën stimuleren. Je kunt Op Dé Dijk daarom ook als vergaderruimte overwegen wanneer jij en jouw collega’s met elkaar willen brainstormen voor bijvoorbeeld nieuwe inzichten. En ook dan zullen onze chefkoks jullie voorzien van smakelijk eten. Onze menukaart biedt voor elk persoon en elk moment iets passends. Van rijkbelegde broodjes tot lichte salades, onze keuken bereid elk gerecht met veel zorg en aandacht. Zo kunnen jullie je bezighouden met wat ertoe doet; een productieve vergadering. Ook is ons restaurant gelegen in het hart van de Hoeksche Waard, namelijk het centrum van Oud-Beijerland. Omringd met dorpse gezelligheid en de prachtige natuur die de Hoeksche Waard te bieden heeft, is het ook nog eens een locatie die goed bereikbaar is. Zowel met de auto als het openbaar vervoer. Dat is fijn bij vergaderingen, maar ook als je eens buiten kantoor wilt borrelen met collega’s bijvoorbeeld. De centrale ligging van ons restaurant zien we dan ook zeker als een groot pluspunt!

Vergaderarrangementen bij Op Dé Dijk

Bij Op Dé Dijk bieden we verschillende vergaderarrangementen. Uiteraard zullen jouw wensen en behoeften afhankelijk zijn van het type vergadering zoals de duur en de hoeveelheid personen die aanwezig zullen zijn. Onze vergaderarrangementen zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen en een zo productief mogelijke vergadering te ondersteunen. Zo is het mogelijk om ons restuarant enkel als vergaderruimte te huren, zonder lunch maar wel met koffie en thee bijvoorbeeld. Of het complete vergaderarrangement wat onder andere bestaat uit een uitgebreide lunch, maar ook het gebruik van de benodigde apparatuur. Overweeg je Op Dé Dijk als jouw volgende vergaderruimte in de Hoeksche Waard, maar wil je eerst de mogelijkheden bespreken? Dat kan. Stap gerust eens bij ons binnen of neem contact met ons op per telefoon of mail. We helpen je graag!